Op zoek naar Europese partners voor je project? Met deze tool kan jij zoeken naar beproefde Europese partners. Alle organisaties in deze database zijn goede contacten van mensen Friesland. Deze Friezen brengen jou graag in contact met hun Europese contact en helpen jou en je Europese project graag verder.

Hoe gaat het in zijn werk?

Stel: je zoekt een school in Ljubljana voor een te ontwikkelen projectvoorstel. Je kan deze opzoeken in de database en de algemene gegevens bekijken door op hun webadres door te klikken. Als je de contactpersoon van die betreffende school wil benaderen, kan dat via de Friese contactpersoon (de ‘eigenaar’ van de relatie). Deze zal je introduceren bij zijn contact.

Blij met de tool? Maak m nog beter met jouw contacten! Waarom?

  1. Je helpt jouw Europese contacten aan nieuwe Friese contacten en mogelijk nieuwe Europese projecten. Zij ze blij mee!
  2. Uitbreiding van jouw Europese en Friese netwerk: jij wordt benaderd wanneer iemand contact zoekt met jouw Europese relatie. Dat betekent dat je inzicht krijgt in nieuwe Europese projecten met nieuwe Europese partners, die jij ook weer kan toevoegen aan je netwerk. Daarnaast ontmoet je Friezen die ook werkzaam zijn in Europese netwerken: je breidt ook je lokale netwerk uit.
  3. Het is veilig. De contactgegevens van de EU relatie blijven algemeen en zijn alleen op te vragen bij jou: de contact-eigenaar.
Menu